4K UHD Резолуција

Комплетно Искуство

Најдобрите содржини

Еден Уред

Уживајте во најдобрите спортски содржини во HD!

Ексклузивно на hugoIPTV: Arena Sport 1-6 (HD резолуција) заедно со дополнителните канали: Sport Klub 1-6, како и PlanetSport 1-3, MATЧ! фУДБОЛ 1-4, DigiSport 1-4

k

HUGO IPTV

HUGO TVIP е услуга со која можете да ја следите најдобрата телевизија од каде било каде во светот.Во понудата имаме повеќе од 300 светск и балкански канали кој ќе ви овозможат комплетно ТВ искуство

Понуда!!!

Корисници од Македонија:

Претплата за 3 месеци: 20евра

Претплата за 6 месеци: 30евра

Претплата за 12 месеци: 50евра

 

Корисници од Странство:

Претплата за 6 месеци: 40евра

Претплата за 12 месеци: 70евра

Нарачај Пакет: